• Tarne pole võimalik

BOILER BOSCH TRONIC 2000T-2 150L VERTIKAALNE 2000W

Tootekood: 638418
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Bosch boiler seinale paigaldamiseks, vertikaalne.
• Maht 150 l, võimsus 2000 W.
• Paagil on 5-aastane garantii. Elektroonika ja boileri teiste komponentide garantiiaeg on 2 aastat.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Sarja Bosch Tronic 2000T mudelivalikus on viis boilerit mahuga 30–150 liitrit. Kõik Bosch Tronic elektriboilerid on seestpoolt kaetud ainulaadse klaaskeraamikaga, mis on välja töötatud firma Bosch laboris. See klaaskeraamika on kõrgel temperatuuril (780–850 °C) karastatud ja paagi siseküljele kantud klaasitaoline aine. Selle peamine erinevus klaasist on see, et selline kattekiht talub rõhu ja temperatuuri kõikumist. Seejuures on see keemiliselt täiesti neutraalne ja tagab täieliku hügieeni vee soojendamisel. Nii ei esine vee „õitsemise” ohtu ning boilerit ei ole vaja tühjendada, kui sooja vett ei kasutata. Boileri paaki on tehases katsetatud 16-baarise rõhuga, mis on tavalisest linna veevärgi rõhust kaks korda kõrgem. Sõltuvalt mudelist on küttekeha võimsus 1,2–2 kW. Tänu sellele kulub vee soojendamiseks temperatuurilt 15 °C temperatuurile 65 °C sõltuvalt Bosch Tronicu mudelist ja mahust poolteist kuni kolm ja pool tundi. Kõik mudelid on varustatud termomeetriga, mis näitab sooja vee temperatuuri paagis. Temperatuuri reguleerimine toimub mehaanilise regulaatoriga, mis asub boileri korpusel. Standardsed 1/2'' ühendused tagavad boileri mugava ühendamise. Korrosioon on üks enam esinevaid boilerite probleeme. Seetõttu on kõigil sarja Bosch Tronic elektriboileritel suuremad magneesiumanoodid. Korrosiooni mõjutavad vee kvaliteet ja boileri hooldamine. Hooldust peab tegema volitatud hoolduspartner kord aastas. Bosch Tronic 2000T on varustatud külmumisvastase süsteemiga. Minimaalne soovitatav ruumi temperatuur on 0 °C. Selleks aga, et vältida vee külmumist paagis, tuleb see talveperioodiks tühjendada või siis kasutada külmumisvastast režiimi. Külmumisvastane režiim tähendab 10 °C temperatuuri määramist termostaadil. Nii hoiab termostaat talveperioodil paagis vee temperatuuri 10 °C juures, samal ajal on aga elektrikulu minimaalne. Paagil on 5-aastane garantii. Elektroonika ja boileri teiste komponentide garantiiaeg on 2 aastat.