• Tarne pole võimalik

BOILER VALENCIA VLC-EWH 100L VERTIKAALNE 1500W

Tootekood: 517457
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vertikaalpaigaldus, mahutavus 100 l, võimsus 1500 W.
• Väline termoregulaator, suure mõõduga magnetanood, kõrge kasuteguriga küttekeha.
• Suur flants hõlbustab hooldust, topelttermostaat tagab topeltohutuse, 7,5 bar ülerõhuklapp.
•3-aastane tehasegarantii
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Valencia VLC-EWH on 100-liitrise mahutavuse ja vertikaalse paigaldusega veeboiler, mille võimsus on 1500 W. Boileril on suurendatud magneesiumanood ning väline termoregulaator. Paak on valmistatud kõrgkvaliteetsest terasest, mille pind töödeldakse spetsiaalse titaanklaasi kihiga, mis tagab püsiva kaitse rooste ja korrosiooni vastu. Suure mõõduga anoodilt eraldub magneesiumiosakesi, mis takistab elektrolüüsi ja tagab püsiva kaitse paagis. Terasest väliskorpus on kaetud epoksiidpulbervärviga, tagades vastupidava ja kauakestva viimistluse. Soojusisolatsioon on tihedalt täidetud freoonivabast vahust, mis tagab energiasäästu ja väldib soojuse eraldumist. Suur flantsühendus tagab parema ligipääsu seadme hooldamiseks. Kõigil Valencia VLC-EWH mudelitel on kõrge kasuteguriga vasest küttekeha, mis tagab kiire soojenemise ning väikese energiatarbimise. Iga seadme osa on taaskasutatav. Topeltohutus on tagatud topelttermostaadiga- üks reguleerib vee temperatuuri ning ülekuumenemisel lülitab automaatselt küttekeha vooluvõrgust välja. Teine termostaat käivitub peatermostaadi rikke korral. Seade on varustatud 7,5 bar kaitseklapiga tagamaks täielikku ohutust juhuks kui boileris peaks tekkima ülerõhk. Valencia boilerid on läbinud 100% kvaliteedikontrolli igas tootmisetapis ning omavad 3 aastast tehasegarantiid.