• Tarne pole võimalik

VEEVÕRGUSÜSTEEMI STARDIKOMPLEKT GARDENA

Tootekood: 571677
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vesi tuleb kraanist läbi maa-aluste ühendustorude ühenduspunkti
• Ühendustoru juhib vee püsipaigaldatud kollektoritesse
• Komplektis on 1 "Profi" Maxi-Flow Systemi liitmikukomplekt, 1 ühenduspunkt, 2 veeliini kollektorit, 1 T-liitmik, 3 25 mm × 3/4" sisekeermega liitmikku, 1 25 mm × 3/4" sisekeermega T-liitmik ja 1 äravooluklapp
  • Tarne pole võimalik
Gardena aiatorustiku stardikomplekti kuuluvad kodu või aia mugavaks vesiühenduseks vajalikud olulised tarvikud. Stardikomplekti kuuluvad tarvikud kahe ühenduspunkti loomiseks ning loodavat süsteemi saab lõputult laiendada. Vesi tuleb kraanist läbi maa-aluste ühendustorude ühenduspunkti. Ühendustoru juhib vee püsipaigaldatud kollektoritesse. Sealt saab vett lihtsalt aiavooliku abil igal ajal kätte. Ühenduspunktidel ja kollektoritel on prahi eest kaitsvad katted. Ümar kate ei takista muruniitmist. Eemaldatav filter hoiab ära mustuse sattumise avatud pesasse. Kaasasolev äravooluklapp muudab süsteemi talvekindlaks. Komplektis on: 1 "Profi" Maxi-Flow Systemi liitmikukomplekt, 1 ühenduspunkt, 2 veeliini kollektorit, 1 T-liitmik, 3 25 mm × 3/4" sisekeermega liitmikku, 1 25 mm × 3/4" sisekeermega T-liitmik ja 1 äravooluklapp. Paigaldamiseks on lisaks vajalikud: Gardena ühendustoru 25 mm ja sobivas pikkuses aiavoolik 19 mm (3/4").