• Tarne pole võimalik

VERTIKAALAIANDUSE KOMPLEKT GARDENA NATURE UP! NURGAELEMENT

Tootekood: 659253
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vertikaalaiandus on paindlik süsteem, mis võimaldab muuta igavad seinad tõeliseks pilgupüüdjaks, kasutades selleks lilli, ürte või köögivilju.
• Ilmastikukindlast plastist istutuspottidega süsteem on modulaarne ning seda saab laiendada ja ühendada tööriistu kasutamata.
• Seinaelemendid võivad seista põrandal, aga võib ka riputada tugevalt seinale.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena NatureUp! vertikaalaiandus on paindlik süsteem, mis võimaldab muuta igavad seinad tõeliseks pilgupüüdjaks seda kiirel ja lihtsal moel suurt pingutust nõudmata, kasutades selleks lilli, ürte või köögivilju. Ilmastikukindlast plastist istutuspottidega süsteem on modulaarne ning seda saab laiendada ja ühendada tööriistu kasutamata. Seinaelemendid võivad seista põrandal, aga võib ka riputada tugevalt seinale. Ülekastmise vältimiseks on kõikides istutuspottides drenaažisüsteem. Liigne vesi kogutakse põrandaplaadil olevasse alusnõusse. Nii püsivad sein ja põrand alati puhtad. Komplekti kuuluvad: 3 seinaelementi, 3 katet, 1 alusnõu ja 12 ühendusklambrit. Seinaelemendi mõõdud on 17,1 x 17,1 x 27,5 cm.