• Tarne pole võimalik

LAMINAATPARKETT KRONO STONE IMPRESSIONS CROSSTOWN KIVI 8MM KL.32 1-LIPP

Tootekood: 608573
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kiviplaatpõranda tekstuuriga 1-lipiline laminaatparkett.
• Microscratch Protect mikrokriimustuste vastane kaitse. A.B.C. Anti Bacterial Coating (antibakteriaalne pinnaviimistlus).
• Paneeli paksus 8 mm, mõõtmed 128,5 x 32,7 cm. Pakis 2,52m².
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Krono Stone Impressions Crosstown on kiviplaatpõranda tekstuuriga 1-lipiline laminaatparkett. Sobilik väga suure koormusega kodupindadele, näiteks köök, elutuba ja koridorid, ning keskmise koormusega äripindadele, nagu kohvikud või kontorid (kasutusklass 32 / AC4). Laminaatparketi paneeli paksus on 8 mm, mõõtmed 128,5 x 32,7 cm. Pakendis on 2,52 m² ehk 6 paneeli. Justkui ehtne kivipõrand ent tulemuse saavutad töömahukat kiviplaatpõranda paigaldust ette võtmata. Valida saab sirges reas või kergelt nihkes paigaldatud plaadimustrite vahel. Ekstra laiamõõtmelised lauad ning mustri vuugikohtadel olev U-faas aitavad kivipõranda tõetruud välimust veelgi enam elavdada. Microscratch Protect mikrokriimustuste vastane kaitse. A.B.C. Anti Bacterial Coating (antibakteriaalne pinnaviimistlus). Paigaldamist hõlbustav 1clic2go liimivaba lukustussüsteem