• Tarne pole võimalik

LAMINAATPARKETT KRONO VINTAGE LONG CHANTILLY TAMM 10MM KL.32 1-LIPP

Tootekood: 630067
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tammepuidu tekstuuriga ühelipiline laminaatparkett
• Ehtsa käsitsi kaabitud laudpõranda välimus - annab su kodule selle erilise atmosfääri.
• Paneeli paksus 10 mm, mõõtmed 200 x 19,2 cm. Pakis 1,92m².
  • Tarne pole võimalik
Krono Original® Vintage Long Chantilly on tammepuidu tekstuuriga ühelipiline laminaatparkett. Sobilik väga suure koormusega kodupindadele, näiteks köök, elutuba ja koridorid, ning keskmise koormusega äripindadele, nagu kohvikud või kontorid (kasutusklass 32 / AC4). Laminaatparketi paneeli paksus on 10 mm, mõõtmed 200 x 19,2 cm. Pakendis on 1,92 m² ehk 5 paneeli. Ehtsa käsitsi kaabitud laudpõranda välimus. Lisaks sellele, et ajahamba poolt puretud välimusega põrandad on trendikad, on neil ka kaunis ja väärikas välimus, mis annab su kodule selle erilise atmosfääri. Krono Original® Vintage Long põrand kätkeb endas meeliülendavat segu vanast ja uuest. Põranda pind, mis oleks justkui käsitsi viimistletud, lisab koguilmele lihtsa ent robustse elegantsi. Vana ja uus sobituvad siinkohal ideaalselt – täpselt samuti sobituvad omavahel ka „Vintage Classic“ ja „Vintage Narrow“ kollektsioonide põrandad. Nõnda saad vaheldumisi paigaldada erineva laiusega laudasid, mille tulemusena valmib tõeliselt ainulaadne põrand. Laua pikkus on 2m!