• Tarne pole võimalik

LIIMVAHT MAKROFLEX PU-ADHESIVE 750ML

Tootekood: 662625
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Universaalne liimvaht nii sise- kui välistöödeks.
• Optimaalne töötemperatuur on +5°C kuni +35°C.
• Suurepärased liimimis- ja soojusisolatsiooniomadused.
• Ehitusplokkide liimimiseks mittekandvates vaheseintes, aknalaudade kinnitamiseks, ent ka isolatsiooni-, siseviimistlus- ja kipsplaatide kinnitamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Makroflex PU-Adhesive on universaalne liimvaht ehitustöödeks. Aastaringselt nii sise- kui välistöödeks sobiv liimvaht on eriline laia kasutuvaldkonna tõttu. Liimvaht sobib ehitusplokkide liimimiseks mittekandvates vaheseintes, aknalaudade kinnitamiseks, ent ka isolatsiooni-, siseviimistlus- ja kipsplaatide kinnitamiseks. Mugav kasutada nii püstoli kui aplikaatoriga. Optimaalne töötemperatuur on +5°C kuni +35°C. Suurepärased liimimis- ja soojusisolatsiooniomadused, madal paisumissurve ning järelpaisumine. Nakkub enamike ehitusmaterjalidega, nagu polüstüreen, kipsplaat, puit, betoon, kivi, metall ja PVC. Kasutusalad: Isolatsiooniplaatide kinnitamine fassaadidele ja vundamentidele; siseviimistlusplaatide kinnitamine; aknalaudade kinnitamine; ehitusplokkide liimimine. Külmasildade mõju vähendamine. Liimiga tehtud seina konstruktsiooni on katsetatud tulepüsivuse suhtes standardi EN 1364-1 kohaselt, saades tulemuseks EI 90. Pakendi suurus on 750 ml.