• Poest kätte 0,00€, alates 4 tunniga
  • Eeldatav kojuvedu al. 6,90 € al. 2-5 tööpäeva

PAHTEL KNAUF UNIFLOTT IMPRÄGNIERT 5KG

Tootekood: 024589
20.29 € /tk
11.16 €
E-poe erihinnad võivad erineda tavakaupluse hindadest
Säästad 9.13 € (45%)
E-poe erihind sisselogitud kliendile
• Kipspahtel niiskes ruumis kipsplaadivuukide käsitsi pahtelduseks.
• Sobib kasutamiseks ilma vuugikattelindita niiskuskindlamate kipsplaatide HRK (poolümara) või HRAK (poolümara õhendatud) kartongiga kaetud pikiservade vaheliste vuukide pahtelduseks.
• Ühtlase kreemitaolise konsistentsiga ja tänu sellele kerge vaevaga pinnale kantav, hea nakkuvus aluspinnaga ja kiire tahkumisajaga/lühikese kuivamisajaga ning kergelt lihvitav.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Poest kätte 0,00€, alates 4 tunniga
  • Eeldatav kojuvedu al. 6,90 € al. 2-5 tööpäeva
Knauf Uniflott imprägniert on kipspahtel niiskes ruumis kipsplaadivuukide käsitsi pahtelduseks. Pahtel on on erikipsil põhinev, polümeeridega modifitseeritud ja mineraalsete täiteainetega kasutamiseks sobivaks kohandatud pulbriline kuivsegu. Uniflott imprägniert on lisaks vetthülgavate lisanditega ja niiskuskindlamate kipsplaatidele sarnase rohelise värvusega. Sobib kasutamiseks ilma vuugikattelindita niiskuskindlamate kipsplaatide HRK (poolümara) või HRAK (poolümara õhendatud) kartongiga kaetud pikiservade vaheliste vuukide pahtelduseks. Pahtel on ühtlase kreemitaolise konsistentsiga ja tänu sellele kerge vaevaga pinnale kantav. Hea nakkuvus aluspinnaga ja kiire tahkumisajaga/lühikese kuivamisajaga ning kergelt lihvitav. Pinna ettevalmistus: Kipsplaadid peavad olema kinnitatud tugevalt kandevıimelisele aluskarkassile, olema puhtad ja tolmuvabade vuukidega. Pahtlisegu valmistamine: Puistata Knauf Uniflott imprägniert pulbrit puhtasse külma vette (kuni 2,5 kg 1,2 liitri vee kohta) ühtlaselt kuni veetaseme piirini. Lasta natuke kauem veega seguneda. Segada seejärel kelluga ilma midagi muud lisamata kreemjaks massiks. Pahtlisegu omandab rohelise värvuse veega segunemise käigus. Töötlemisaeg: Vette puistamisest alates umbes 45 minutit kuni segu tahkumise alguseni (20°C korral). Madalamad temperatuurid lühendavad, kõrgemad pikendavad töötlemisaega. Määrdunud segunõu ja tööriistad lühendavad samuti töötlemisaega. Tahkuvat pahtlisegu mitte kasutada, vee lisamine või uuesti segamine ei muuda pahtlisegu enam töötlemiskõlblikuks. Töökoha temperatuur ja kliima: Pahteldust tohib teostada alles siis, kui kipsplaatpindade suurus enam niiskuse ja/või temperatuuri mõjul oluliselt ei muutu. Tsement-, segu- ja valupõrandate valamise korral teostada pahteldustöö alles pärast valupõranda kuivamist. Ruumi ja aluspinna temperatuur ei tohi olla madalam kui +10°C. Vuukide pahteldus: Vajalik on pahteldada vähemalt 2 korda. Esmalt täita pahtlilabidaga vuugid, ca 50 minuti pärast lõigata pahtlilabidaga maha liigse seguga kohad. Pahtli kuivamise järel teostada teine töökäik laiema pahtlilabidaga, et saavutada vuugikohtadel sujuv plaadipinna üleminek. Pahteldada ka kinnitusvahendite kohad. Tahkuvat pinda mitte töödelda. Väiksemad ebatasasused saab kohe, kui pind on muutunud plastseks, maha lõigata. Kuivanud pinda võib lihvida lihvimisvõrguga hõõrutiga. Tööriistad ja segunõu pesta kohe pärast kasutamist veega puhtaks. Hoiustamine: Kotte hoida kuivas ruumis puitalustel. Rebenenud ja katkised kotid sulgeda õhukindlalt ning realiseerida esmajärjekorras. Ladustatav umbes 9 kuud.