• Tarne pole võimalik

PROFI MAALRITEIP STORCH -80°C 50MMX50M

Tootekood: 509640
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Storchi maalriteibil on keskmise tugevusega liim ja hea kleepuvus.
• Teipi on kerge jääkideta eemaldada.
• Universaalne maalriteip krohv-, betoon-, puit-, kummi- ja plastist pindadele kõikidel värvitöödel ja lakkimisel.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Storchi maalriteip on peenkrepp paberteip, millel on keskmise tugevusega liim ja hea kleepuvus. Teipi on kerge jääkideta eemaldada. Teibi pikkus 50 m, laius 50 mm. Värvus: helebeež Lindi paksus: 0,16mm Tõmbetugevus: 114 N / 25mm Venivuse katkemine: 10% Liimaine: Naturaalne kautšuk Nakkuvus metallil: 6,27 N / 25mm Paigaldustemperatuur: 10 °C .... 40 °C Temperatuuritaluvus: .... 80 °C Säilimisaeg: 6 kuud Kasutamine: universaalne maalriteip krohv-, betoon-, puit-, kummi- ja plastist pindadele kõikidel värvitöödel ja lakkimisel, sobib sisetingimustesse. Mõeldud töötamiseks koos lahusti- ja veebaasil materjalidega. Sobib kergelt krobelistele ja siledate pindadele. Eemaldamisaeg kuni 14 päeva. Teip eemaldatakse kohe peale värvimistöö lõppu, kui värv on tolmukuiv. Testi teipi enne soovitud pinnale kasutamisele võtmist, veendumaks, et teip ei rikuks kaetavat pinda. Paigaldada puhtale ja kuivale pinnale.