• Tarne pole võimalik

PUITFASSAADIVÄRV ALPINA WOOD FACADE 10L VALGE SIIDJASMATT

Tootekood: 469601
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Lase oma kodul hingata Kaitse oma maja väljastpoolt ja taga endale sellega parimad elutingimused. Värv Alpina Die Langlebige für Holzfassaden kantakse pinnale õhukese kihina, mis laseb pinnal hingata. Värv on erakordselt püsiv ning seega näeb fassaad pikka aega väga hea välja. Fassaadivärvil on suurepärane nakkuvus ja sobib eriti hästi suure koormusega puitpindadele. Alpina Die Langlebige für Holzfassaden tagab väga hea kaitse niiskuse ja ilmastiku mõju eest ning ennetab seente või vetikatega saastumist. See kate säilitab loomuliku puidutekstuuri ega lase kihistuda. Alpina Die Langlebige für Holzfassaden on parim kauakestev lahendus puitfassaadile. Toote omadused Väga hea kaitse vetikate ja seente eest Suurepärane ilmastiku- ja niiskuskindlus Püsiv värvitoon