• Tarne pole võimalik

STRUKTUURVÄRV ALPINA LINIE EFFEKT 5L VALGE MATT

Tootekood: 509958
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Joonte täpsus Alpina Linie Effekt võimaldab Sul kujundada loomingulisi struktuurseid pindu. Alpina Linie Effekt loob seintele elava struktuuri ning suurepärase kontrasti värvi ja efektse disaini vahel. Paralleelsed jooned mõjuvad rahustavalt ja sobivad seega elu- ja magamistuppa. Ristuvad jooned mõjuvad elavdavalt ja innustavalt ning sobivad tööruumi. See matt ja kreemjas struktuurvärv on praktiline, lihtsasti kasutatav ning struktuur püsib kaua aega. Lisaks on see värv tervisele ohutu, kuna on praktiliselt lõhnatu ega eralda töö ajal kahjulikke aineid. Eriliste dekoratiivsete efektide saamiseks sobita Alpina Linie Effekt värviga Alpina Metall Effekt või Alpina Lasur Effekt. Toote omadused Kerge peale kanda ja struktureerida Vastupidav