• Tarne pole võimalik

VÄRV TERMANOL EMAIL 600°C MATT ALUMIINIUM 0,45L

Tootekood: 683948
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Temperatuurikindel alumiinium-silikoonemail.
• Siseruumides kui ka väljas kasutatavate kõrge temperatuuri mõju all (kuni +600°C) olevate metall ja teraspindade värvimiseks.
• Sobib ahjuuste, autosummutite, kaminavõrede, korstnate ja muude kõrge temperatuuri mõju all olevate tööstustorustikke värvimiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Rilak Email Termanol on ette nähtud nii siseruumides kui ka väljas kasutatavate kõrge temperatuuri mõju all (kuni +600°C) olevate metall ja teraspindade värvimiseks. Sobib ahjuuste, autosummutite, kaminavõrede, korstnate ja muude kõrge temperatuuri mõju all olevate tööstustorustikke värvimiseks. Kasutamine: Värvitav pind peab olema puhas mustusest ja õlist. Ei vaja eraldi kruntimist. Enne kasutamist hoolikalt segada ühtlase konsistentsi saavutamiseks. Üldiselt ei vaja lahjendamist. Tööriistade puhastamiseks kasutada lahusteid 646 või 647. Pealekandmine ühe õhukese kihina pulverisaatori, pintsli või rulli abil kuiva kihi saavutamiseks paksusega 15-25 mikroni. Emailikulu on 10÷11 m²/l. Hoiduda lokaalsete kihtide paksendamisest pragunemise või koorumise vältimiseks. Kuivamisaeg kuni kleepumise kadumiseni 30 minutit temperatuuril (20±2)°C. Lõplik pinna kivistumine toimub kuumutamisel vähemalt temperatuuril 230°C ühe tunni jooksul. Esmakordsel kuumutamisel võib esineda spetsiifiline lõhn. Sellisel juhul on vaja ruumi hoolikalt tuulutada.