• Tarne pole võimalik

VUUGITÄIDE KNAUF FLEXFUGE HELEHALL 5KG

Tootekood: 504510
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Veega segamisvalmis kuivsegu sise- ja välistöödeks.
• Keraamiliste plaatide 2-15 mm laiustele vuukidele.
• Hea nakkuvus plaatidega, külma- ja veekindel, kiiresti sidestuv, vastupidav seente, hallituste ja vetikate tekkele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Elastne vuugitäide Knauf Flexfuge on tsementi sisaldav segamisvalmis külma- ja veekindel kuivsegu. Deformeeruvatele aluspindadele kinnitatud vähe- või mitteimavate keraamiliste seina- ja põrandaplaatide 2-15 mm laiuste vuukide täitmiseks seal, kus on nõutav veekindlus. Vuugitäide on kiiresti sidestuv ja vastupidav seente, hallituste ja vetikate tekkele. Vuugitäide ei ole kemikaalikindel. Sobib suuremate temperatuurikõikumistega pindade (köetavad põrandad, terrassid, rõdud) vuukimiseks. Külma- ja veekindel nii sise- kui ka välistingimustes. Plaatidevahelised paisumisvuugid, vuugid seinte nurkades ning seina ja põranda ühenduskohtades, samuti plaatide ja sanitaarseadmete vahelised vuugid tuleb täita Knaufi sanitaarsilikooniga. Kulu: ~0,4-2 kg/m². Värvus: helehall. Aluspinna ettevalmistus: Plaatide servad puhastada plaatimissegu jääkidest ja igasugusest mustusest. Vuukide täitmist võib alustada alles siis, kui keraamiliste plaatide kinnitussegu on täielikult kuivanud ja kivistunud. Segumassi valmistamine: 5 kg elastset vuugitäidet segada 1,45 l puhta veega, kuni on saadud plastne ja ühtlane mass. Seejärel oodata umbes 5 inutit ja segada mass uuesti läbi. 1 kg elastset vuugitäidet segada umbes 290 ml puhta veega, kuni on saadud plastne ja ühtlane mass. Seejärel oodata umbes 5 minutit ja segada mass uuesti läbi. Segumassi kasutamise aeg on kuni 30 minutit. Segu pealekandmine: Elastne vuugitäide suruda diagonaalselt plaatidevahelistesse vuukidesse kummihõõruti abil. Pärast vuugitäite tahenemist tuleb seda siluda pidevalt vees loputatava niiske käsnaga. Vuugitäide peab ulatuma plaadi servadeni, kuiv segukirme eemaldada kuiva lapiga.