• Tarne pole võimalik

VOOLIK KÄRCHER PERFORMANCE PLUS 1/2" 50 M

Tootekood: 686246
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Aiavoolik on painduv, eriti tugev ja äärmiselt vastupidav väändumisetele.
• Läbimõõt on 1/2" ja pikkus 50 m.
• Tagab vee pideva läbivoolamise.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcher Performance Plus on 1/2" läbimõõduga ja 50 m pikkusega kvaliteetne aiavoolik, mille põhielemendiks on parema tunnetusega, kõrge kvaliteediga mitmekihiline kootud materjal. See painduv materjal on eriti vastupidav väändumisetele, mis teeb vooliku äärmiselt tugevaks ja tagab pideva veevoolu. See painduv materjal on eriti vastupidav väändumistele, muutes voolik ülitugevaks ja tagab pideva veevoolu. Ja see pole veel kõik - voolikut on väga mugav käes hoida. UV-kiirguse kindel väliskiht kaitseb materjali ilmastikukahjustuste eest. Lisaks sellele on aiavoolik ftalaatide- (<0,1%), kaadmiumi-, baariumi- ja pliivaba - see tähendab, et see ei sisalda üldse inimese tervisele kahjulikke aineid. Voolik talub kuni 45 baarist survet ja temperatuure vahemikus -20°C kuni +60 °C. Performance Plus aiavoolik on ideaalseks lahenduseks keskmise ja suure suurusega aedade ja muude alade kastmiseks. Sellel mudelil on 15-aastane garantii