• Tarne pole võimalik

VOOLIKUKÄRU FISKARS AUTOMATIC XL

Tootekood: 666495
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Ratasega voolikukäru.
• Vaba paigutus ja 360-kraadine pöörlemisfunktsioon eriti laiale kastmisalale.
• Automaatne sissekerimine. Horisontaalne disain, mis võimaldab aeda hõlpsasti kasta.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Revolutsioonilise ratastega voolikukäru Fiskars Waterwheel Automatic XL-iga algab aia kastmises uus ajastu. Waterwheel XL-iga kastmise alustamiseks kulub vaid paar sekundit, sest kõik vajalik on komplektiga kaasas ja valmis paigaldatud, nii et seda pole vaja puuri ega muude tööriistadega seinale kinnitada. Waterwheel XL-i saab paigutada aeda mis tahes kohale, mis muudab kastmise lihtsaks ja nauditavaks – ükski nurk ega puu ei hakka voolikut segama. 360-kraadine pöörlemisfunktsioon võimaldab läheneda murule mis tahes nurgast ja laiendab 20 m vooliku abil kastmisala 1256 ruutmeetrile – see on kaks korda suurem kastmisala kui traditsiooniliste, ainult seinale kinnitatavate voolikutega. Uuenduslik horisontaalne seadistus muudab voolikurulli ümberkukkumise aias kasutamisel võimatuks. Automaatne sissekerimine ja kõik vajalikud seadmed, sealhulgas liitmikud ning otsakud, mida hoitakse voolikurulli spetsiaalses kapis, muudavad selle kompaktseks ja seda on lihtne hoiustada. Rattad muudavad aias liikumise lihtsaks.