• Tarne pole võimalik

VOOLIKUKÄRU KÄRCHER HT 4.500

Tootekood: 688829
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Väga mobiilne voolikukäru koos lisatarvikute hoidiku ja hoiustuskonksuga.
• Reguleeritava kõrgusega käepide.
• Nurga all vooliku üleminekud, et vältida vooliku väändumist.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Uus kasutusvalmis Kärcheri voolikukäru HT 4.500 koos tarvikuhoidjaga pihustustorude, pihustuspüstolite jms jaoks ning hoiustushaagiga lühikesele voolikule on ideedega täidetud komplekt. Voolikut ei pea enam kogu vaevaliselt aias lohistama, kuna käru on alati käepärast ja seetõttu ka kastmiskohas. Pikk voolik ühendatakse veekraaniga, keritakse maha ja sinna see jääb. See hoiab vooliku aiapeenardest, põõsastest ja mööblist eemal. Lühema voolikuga kastetakse umbes 3–5 m kaugusel voolikukäru ümber. Ja tänu kokkupandavale ehitusele on HT 4.500 hõlpsasti ruumisäästlikult paigutatav. Omadused: reguleeritava kõrgusega käepide, kaks voolikuliitmikku, mis sobivad kõigile tavalistele voolikutele. Jõudlus: 50 m pikkune 1/2" voolik või 35 m pikkune 5/8" voolik või 23 m pikkune 3/4" voolik. Täielikult koostatud.