• Tarne pole võimalik

VOOLIKUPOOL SEINALE 25M GARDENA COMFORT ROLL-UP AUTOMATIC

Tootekood: 544859
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Voolikupool paigaldatakse seinale ning seda saab 180° pöörata.
• Voolikut saab vähese vaevaga lahti kerida ning kuni 50 cm vahedega peatada.
• 13 mm (½ tolli) läbimõõduga kvaliteetvoolik kindlustab suure veevoolu ja vihmuti optimaalse töö.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena seinale paigaldatav voolikuhoidik 25 roll-up automatic teeb kastmise eriti lihtsaks ja mugavaks. Voolikupool teeb väntamise teie eest ära. Praktiline voolikupool paigaldatakse seinale ning seda saab 180° pöörata. Voolikut saab vähese vaevaga lahti kerida ning kuni 50 cm vahedega peatada. 13 mm (½ tolli) läbimõõduga kvaliteetvoolik kindlustab suure veevoolu ja vihmuti optimaalse töö. Lukk avaneb vooliku kergel tõmbamisel ning tänu kerimisautomaatikale keritakse voolik hõlpsalt pooli, ilma et voolikut tuleks painutada või vändata. Integreeritud terasvedru sobib ideaalselt voolikupikkusele ning tagab ühtlase ja võimsa tagasikerimise. Integreeritud voolikujuhik takistab vooliku keerdu minekut ja takerdumist. Pärast voolikupooli kasutamist saab ühendusvooliku hõlpsalt kinnitada tilkumisvastase seadme külge, mis takistab vee tilkumist voolikust. Lisaeelis: düüsid, pihustid ja pesuharjad saab mugavalt seinakinnitusse riputada, kus need on alati kasutusvalmis. Talveks saab voolikupooli ergonoomilisest käepidemest kinni hoides hõlpsalt seinakinnitusest eemaldada ning külmumiskindlasse kohta hoiule viia. Seinale kinnitatava voolikupooli juurde kuulub 25-meetrine kvaliteetvoolik, 2-meetrine ühendusvoolik, astmevabalt reguleeritav pihustusdüüs (art-nr 8114) ja vajaminevad GARDENA originaalsüsteemitarvikud: kolm kraaniühendust (art-nr 900, 901, 902), standardne voolikuliitmik (art-nr 915) ja veesulgur (art-nr 913). Tänu kaasas olevale seinakinnitusele, kruvidele ja seinatihvtidele on paigaldamine lihtsamast lihtsam. Vedru toide, 13 mm (1/2") suurim jõudlus 25 m, ühe vooliku läbimõõt 13 mm.