• Tarne pole võimalik

VOOLIKURULLI KOMPLEKT KÄRCHER PREMIUM HR 7.315 5/8"

Tootekood: 688824
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kastmisjaam voolikute ja aiatarvikute praktiliseks ja ruumisäästlikuks hoiustamiseks.
• Eemaldatav trummel, otsikute, pihustuspüstolite ja pihustustorude hoiustusvõimalus ning ruumikas hoiustuskast.
• 14-päevane tagastusõigus.
• HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
  • Tarne pole võimalik
Kompaktne kastmisjaam. Kärcheri kasutusvalmis 5/8" vooliku trumlikomplekt Premium HR 7.315 mobiilseks või statsionaarseks kasutamiseks väiksemate ja keskmise suurustega alade ja aedade kastmisel. Tänu selle erinevatele hoiustamisvõimalustele on kõik asjad lõpuks ometi oma kohal. Omadused: eemaldatav trummel (kaks-ühes), tarvikute hoidikud pihustuspüstolite ja -otsikute korralikuks hoidmiseks, tarvikute kast aiatööriistade, näiteks kääride, kühvlite, töökinnaste jms hoidmiseks. Sisaldab seinakonsooli, 15 m pikkust 5/8" voolikut PrimoFlex®, otsikut, 3 voolikuliitmikku, 1 Aqua Stop süsteemiga voolikuliitmikku, G3/4 kraani adapterit ja G1/2 üleminekut ning lisaklambrit pihustustorudele. Täielikult koostatud. Nutikas on kasta Kärcheri seadmetega!