• Tarne pole võimalik

VUUGITÄIDE KNAUF FUGENBUNT HELLBLAU 2KG

Tootekood: 032720
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tsemendi põhine veega segamisvalmis vuugitäide.
• Sobib kasutamiseks sise- ja välistöödel.
• Sobib igat liiki seina- ja põrandaplaatide (ka looduskivist ja betoonist plaatide) 2-8 mm laiuste vuukide täitmiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Knauf Fugenbunt on tsemendi põhine veega segamisvalmis vuugitäide sise- ja välistingimustesse. Sobib igat liiki seina- ja põrandaplaatide (ka looduskivist ja betoonist plaatide) 2-8 mm laiuste vuukide täitmiseks. Täitmata vuuk peab olema vähemalt 2 mm laiune. Kui aluspind on ebastabiilne või puutub kokku temperatuurikõikumistega, on soovitatav lisada plastifikaatorit Knauf Fugen-Elast. Värvus: helesinine. Kasutusjuhis: Puistake Knauf Fugenbunt kuivsegu puhta veega segukaussi, segage pastaks ja jätke 2-3 minutiks seisma, seejärel segage uuesti läbi. Enne kasutamist segage veel ja kandke kummilabida abil vuukidesse ning jätke 10-15 minutiks tahenema (pind muutub matiks). Seejärel siluge vuuke märja välja väänatud niiske käsnaga ja eemaldage plaatidelt segu jäägid. Loputage aeg-ajalt käsna. Pühkige pinda ettevaatlikult, et vuuke mitte tühjaks pesta (vuugitäide peab ulatuma plaadi servadeni). Et vuugitäide korralikult kivistuks, tasub esimese 2-3 tunni jooksul pärast töö lõppu tahenevat vuugitäidet mitu korda veega piserdada, eriti sooja ja kuiva ruumi korral. Kui vuugid on kuivanud, puhastage plaatide pind pehme lapiga. Märkus: kui vuugid peavad olema elastsed (põrandaküte jms), lisada vuugitäitele plastifikaatorit Knauf Fugen-Elast (1 liiter 5 kg segu kohta).