• Tarne pole võimalik

WC-POTT KOMPAS E LAUFEN ALLAJOOKS + PRILL-LAUD

Tootekood: 641185
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Allajooksuga kahesüsteemne WC-pott.
• WC-pott on pea täielikult ilma loputusääreta ehk rimless mudel.
• Komplekti kuulub prill-laud ja sulgventiil.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Laufen Kompas E WC-pott on allajooksuga kahesüsteemse, tehaseseadistuses 4 l ja 2 l loputusega, tagades nii ka vee mõistliku kasutamise. WC-pott on pea täielikult ilma loputusääreta ehk rimless mudel, mis muudab WC-poti puhastamise kergemaks, aitab tagada puhtuse ja hügieeni ning näeb lihtsalt parem välja. Tänu loputusserva puudumisele ei ole mustusel ning katlakivil kohta ladestumiseks. Samal ajal on märkimisväärne, et loputusfunktsiooni tõhusus on viidud uuele tasemele, ületades oluliselt kohustusliku standardiga EN 997 seatud ootusi – loputus puhastab kuni 4 cm kauguselt ülaservast (normi järgi võib puhastamata jääda kuni 8,5 cm), jättes loputamata vaid 30 cm² ala (normiga lubatud kuni 50 cm²) poti sisepinnast, tagades nii veelgi suurema kasutusmugavuse. Komplekti kuulub õhuke, pehmest plastist prill-laud ja sulgventiil veeühenduse mugavamaks teostamiseks.