• Tarne pole võimalik

GARDEROOBIKAST LEIFHEIT 27,5X28X13CM MUST 2TK

Tootekood: 629158
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Stiilsest mustast kangast, tugevdatud külgede ja põhjaga väikeste garderoobikastide komplekt. Kasti mõõdud on 27,5 x 28 x 13cm.
• Sobib hästi sokkide, aluspesu, vööde, sallide, jms hoiustamiseks.
• Valmistatud mitmekihilisest tihedalt kootud kangast, mis on hingav ja kergelt puhastatav.
  • Tarne pole võimalik
Leifheiti väikeste garderoobikastide komplekt on stiilsest mustast kangast, tugevdatud külgede ja põhjaga. Praktiline metallist käepide muudab kasti liigutamise mugavaks ja lihtsaks. Kasti mõõdud on 27,5x28x13cm. Sobib hästi sokkide, aluspesu, vööde, sallide, jms hoiustamiseks. Kastid on valmistatud mitmekihilisest tihedalt kootud kangast, mis on hingav ja kergelt puhastatav. Kaste saab kasutada kas Leifheiti riidest rippriiulis, riidekapis, jalatsikapis või muudes sahtlites, kummutites, kappides.