• Tarne pole võimalik

NÕUDEPESUMASINA TABLETID FINISH QUANTUM MAX 10TK/PK LEMON

Tootekood: 625698
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Hämmastav sära tänu unikaalse PowerBall geelile koos Ultra Shine tehnoloogiaga.
• Võimas pesuaine pehmendab kõige tõrksamad plekid ja muudab need ärauhutavateks.
• Kõrge efektiivsusega koostis puhastab kõik nõud ja võitleb veejälgede ning hägusate laikudega.
  • Tarne pole võimalik
Finish Quantum Max Lemon nõudepesumasina kapslitel on 12 toimet: võimas puhastus, leotus, teeplekkide eemaldus, soolafunktsioon, loputusfunktsioon, masina kaitse katlakivi vastu, rasvaeemaldus, tõhusus madalal temperatuuril, filtri-, klaasi- ja hõbedakaitse ning säratugevdus. Tunnustatud nõudepesumasinatootjate soovitus! Finish Quantum: (1) Unikaalne PowerBall geel koos Ultra Shine tehnoloogiaga, et saavutada hämmastav sära; (2) Võimas pesuaine pehmendab kõige tõrksamad plekid ja muudab need ärauhutavateks; (3) Kõrge efektiivsusega koostis puhastab kõik Teie nõud ja võitleb veejälgede ning hägusate laikudega. Quantumi unikaalne 3-kambriline disain on ilma ümbriseta, muutes selle kasutamise veel lihtsamaks.