• Tarne pole võimalik

OVERLOKK SINGER SMO14SH754

Tootekood: 632479
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Funktsioonid: 2-niidiline kitsas ja lai ääristus, 3-niidiline overlokk ja topeltoverlokk, 2- ja 3-niidiline pöördpalistus, 3- ja 4- niidiline ühendus-ääristusõmblus, 2-niidiline madalõmblus.
• Diferentsiaaletteanne reguleeritav, lihtne niidistus. Reguleeritavad piste pikkus, lõikelaius ja pressjala surve. Ärakeeratav ülemine nuga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Overlokk Singer SMO14SH754 on ääristusmasin, millel on järgnevad funktsioonid: 2-niidiline kitsas ja lai ääristus, 3-niidiline overlokk ja topeltoverlokk, 2- ja 3-niidiline pöördpalistus, 3- ja 4- niidiline ühendus-ääristusõmblus, 2-niidiline madalõmblus. Diferentsiaaletteanne reguleeritav, lihtne niidistus. Reguleeritavad piste pikkus, lõikelaius ja pressjala surve. Ärakeeratav ülemine nuga. 1100 pistet/minutis. Pressjala tõstekõrgus 4,5 mm. Vabavars + prahisahtel + tarvikute karp. Lisana saadaval erinevad pressjalad.