• Tarne pole võimalik

TRIIKIMISLAUD LEIFHEIT AIRBOARD COMPACT M

Tootekood: 578888
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Triikimislaud spetsiaalsest ülikergest materjalist.
• Reguleeritav kõrgus kuni 98 cm.
• Triikimispinna mõõdud 120 x 38 cm ja polsterduse paksus 35 mm.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Leifheit AirBoard Compact M on spetsiaalsest ülikergest materjalist valmistatud triikimislaud, kaal vaid 4 kg. Unikaalne soojust tagasi peegeldav katteriide tehnoloogia - triikimispind on kaetud Thermo Reflect kattega, mis peegeldab pinnalt tagasi triikraualt saadava temperatuuri ja auru ning pesu triigitakse samaaegselt mõlemalt poolt, olles seega kiirem ja efektiivsem. Enamiku kangaste jaoks piisab triikimisest vaid ühelt poolt. Thermo Reflect kate on sobilik kasutamiseks kõikide harilike triikraudadega ja aurutriikraudadega. Triikimislaua pind on valmistatud spetsiaalsest ultrakergest plastikust, mis muudab selle oluliselt kergemaks alternatiiviks metallkonstruktsiooniga laudade ees. Hoolimata kergusest on triikimislaud tugev ja stabiilse konstruktsiooniga. Raami disain võimaldab seda kasutada ka ebatasasel pinnal. Triikimispinna mõõdud 120 x 38 cm ja polsterduse paksus 35 mm. Reguleeritav kõrgus kuni 98 cm. Triikimislaua raamile kinnitub ka fikseeritud alus triikrauale, elektripistik ja spetsiaalne hoidja elektrikaablile. Hoidja kasutamine soovituslik maksimaalse turvalisuse tagamiseks, see takistab elektrikaabli liikumist tööpinnale. Triikimislaua sulgemine ja avamine on kerge ning ei nõua kasutamiseks jõudu.