• Tarne pole võimalik

KÖÖGISEGISTI AGRION 10153 ANTIIKMESSING

Tootekood: 633456
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kaarega köögisegisti: FastFix kiirkinnitus, keraamiline 40mm segistisisu EcoClick veesäästu funktsiooniga
• Ühendusvoolikud püsivalt segistiga ühendatud, FlexPEX survevoolikud 55 cm, värvikoodiga, 10 mm ühendusega.
• GRANA-segistitel on Põhjamaade kvaliteedi sertifikaatid. Disainitud ja kontrollitud Soomes.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
GRANA kaarega köögisegistil AGRION 10153 on FastFix kiirkinnitus, keraamiline 40mm segistisisu EcoClick veesäästu funktsiooniga, segisti ühendusvoolikud püsivalt segistiga ühendatud, FlexPEX survevoolikud 55cm, värvikoodiga, 10mm ühendusega. FastFix kiirpaigaldus toimub valamu pealt võimaldades segisti valamu külge paigaldada vähem kui 30 sekundiga. Veesäästu funktsioon "Eco-Click" on vee säästmiseks loodud mehhanism. Segisti avamisel tunnete väikest takistust ning veevool ei ole maksimaalse survega (30%). Jätkates avamist ületades esimese takistuse, avaneb segisti 60% survega. Teise takistuse ületades avaneb veevool täies ulatuses. Segisti⌀10 mm ühendusvoolikud on püsivalt segistiga ühendatud. FlexPEX survevoolikud on 55cm pikad ja värvikoodiga. Tänu kõrge kvaliteetsele materjalile ("Mere-messing“) on raskemetalli jäägid joogivees selgelt alla Põhjamaades lubatud normi. GRANA-segistitel on Põhjamaade kvaliteedi sertifikaatid. Need on disainitud ja kontrollitud Soomes.