• Tarne pole võimalik

KÜPSETUSVORM PUSHPAN Ø23CM ALUMIINIUMIST MADAL

Tootekood: 628524
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Eemaldatava põhjaga alumiiniumist küpsetusvorm.
• Kuumakindel silikoontihend muudab vormi eemaldatava põhja lekkekindlaks.
• Alumiiniumi väga hea soojusjuhtivus võimaldab vormil kuumeneda ühtlaselt ja 4x kiiremini.
  • Tarne pole võimalik
PushPan eemaldatava põhjaga alumiiniumist küpsetusvorm. Tänu kuumakindlale silikoontihendile on vormi eemaldatav põhi täiesti lekkekindel. Ei vaja küpsetuspaberit vms. Tänu alumiiniumi väga heale soojusjuhtivusele, kuumeneb vorm ühtlaselt ja 4x kiiremini. Kasutamine on lihtne ja mugav. Kasutamine: Enne esimest kasutamist pese vormi sooja veega. Enne igat kasutamist määri vormi sisepind kergelt või/margariiniga ning aseta paigale vormi põhi ja määri ka see. Kui küpsetis on valmis, lase vormil jahtuda. Nüüd aseta vorm mingile kõrgemale esemele (suurem kruus, purk vms) ning vajuta aeglaselt vormi servasid alla. Hooldus: pese sooja veega käsitsi. Ära pese nõudepesumasinas-muudab värv