• Tarne pole võimalik

PANN BERLINGER HAUS STONE TOUCH FLIP 26CM

Tootekood: 628513
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kivikattega alumiiniumist praepann kasutamiseks kõikidel pliitide, ka induktsioonpliitidel.
• Tänu hea soojusjuhtivusega alumiiniumile, kuumeneb pann kiiresti ja ühtlaselt, andes kuni 35% energiasäästu.
• Sisepind on kaetud 3 kordse mineraale (kivi) sisaldava mittenakkuva „marmor“ kattega.
  • Tarne pole võimalik
Kivikattega alumiiniumist praepann Berlinger Haus sarjast STONE TOUCH, mille läbimõõt on 26 cm. Sobib kasutamiseks kõikidel pliitidel, kaasa arvatud induktsioonipliidid. Kuna alumiinium on väga hea soojusjuhtivusega, kuumeneb pann kiiresti ja ühtlaselt, andes sellega kuni 35% energiasäästu. Kööginõude põhja sisse on integreeritud terasest ketas, mis lisab nõudele vastupidavust ja kaitset deformeerumise vastu. Tänu terasest kettale on nõusid võimalik kasutada ka induktsioonpliidil. Nõude sisepind on kaetud 3 kordse mineraale (kivi) sisaldava mittenakkuva „marmor“ kattega. See on suurepärase vastupidavusega ja mittenakkuvate omadustega. Nõude välispind on samuti kaetud mittenakkuva kattega, tänu millele on nõude hooldamine eriti lihtne. Nõudel kasutatud mittenakkuv pinnakate on keskkonna- ja tervisesõbralik kuna ei sisalda mürgiseid kemikaale/metalle nagu PFOA, plii ja kaadmium. Panni vars on valmistatud terasest ning on needitud, käepide kuumuskindlast silikoonist. Panni tohib kasutada ka praeahjus kuni 230°C temperatuuriga. HOOLDAMINE Enne esimest kasutamist pesta nõusid sooja veega. Kasutamisel võib lisada tilga õli või muud rasvainet. Panni ei tohi pikalt kuumutada tühjalt. See võib kahjustada mittenakkuva pinnakatte omadusi. Peale kasutamist peab laskma pannil jahtuda ja alles siis pesta, vältimaks termoshoki teket. Kui pann on väga määrdunud siis pesta sooja vee ja natukese pesuvahendiga. Parimal juhul piisab ka majapidamispaberiga puhastamisest. Nõusid tohib pesta ka nõudepesumasinas, kuid ei soovita, kuna pesuvahendi ja kuuma vee/auru koosmõju võib pikemas perspektiivis vähendada katte mittenakkuvaid omadusi.