• Tarne pole võimalik

TSIRKULATSIOONIPUMP GRUNDFOS ALPHA 2L 25-40 180MM

Tootekood: 575875
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Grundfos tsirkulatsioonipump ehk ringluspump ALPHA 2 L (LIGHT) vee ringluse tagamiseks küttesüsteemides. Vooluhulk l/h on 2500 ja maksimaalne rõhk on 10 bar. Elektrivoolu tugevus 0,05-0,38 A ja elektrivoolu tarve 5-45 W. Tsirkulatsioonipump ALPHA 2 LIGHT sobib põrandaküttesüsteemidesse, ühetorusüsteemidesse, kahetorusüsteemidesse. Tsirkulatsioonipump ALPHA 2 LIGHT ühendab püsimagnetmootori ja rõhkude vahe järgi juhtimise, võimaldades pumba jõudluse pidevat juhtimist vastavalt süsteemi tegelikele vajadustele. Tsirkulatsioonipumbal ALPHA 2 LIGHT on kasutajasõbralik esiküljele paigaldatud juhtimispaneel.