• Tarne pole võimalik

PELLETIKORV PELLE 4

Tootekood: 609975
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
OTOPINK PELLETIKORV MUGAV ja SÄÄSTLIK KÜTTELAHENDUS ning LIHTSAIM VIIS PELLETIKÜTTEKS. Otopink pelletikorvid sobivad kasutamiseks nii ahjudes, kui kaminates, lahtistes küttekolletes ja välitingimustes. Soojust eraldub, olenevalt korvi mõõtmetest ja tõmbest koldes, kuni 5 tunni vältel ühe laadimiskorra kohta. Otopink pelletikorvid on valmistatud kuumuskindlast roostevabast terasest, mis tagab pika kasutusea. Arvestades küttekehade erinevate mõõtmetega, toodetakse pelletikorve erineva kuju ja suurusega. KASUTAMISÕPETUS Täitke pelletikorv kas osaliselt või ääreni ja asetage kaminasse. Süütamine toimub pealt, kasutades süütevedelikku, kuid sobivad ka süütetabletid või puupilpad. Esimestel tundidel põlevad pelletid leegiga, seejärel hõõguvad, soojust eraldades. Põlemisprotsessi ajal ei ole soovitatav pelleteid segada ega juurde lisada. Nii toimides muudate protsessi mittetäielikuks ja võite esile kutsuda kuumusega puidust eralduvate gaaside plahvatuse. Kui pelletid korvis on täielikult põlenud võite korvi kaminast välja võtta. Olge ettevaatlik, korv võib olla kuum. Korvi põhja jäänud õhuke tuhakiht raputage välja. Seejärel võite korvi uuesti täita. Valmistatud Eestis.