• Tarne pole võimalik

MÜÜRIMÖRT CERESIT ZM 25KG BALTI

Tootekood: 544880
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Müürimördi kuivsegu kombineeritakse vajaliku koguse puhta jaheda veega. Veekoguse vähene varieerimine on lubatav, et saada tööks vajaliku konsistentsiga segu. Liiga suure koguse vee lisamine segule põhjustab survetugevuse vähenemist ja halvendab segu töötlemisomadusi. Segu segatakse ämbris või mördivannis elektrimikseri abil või käsitsi kuni ühtlase massi saamiseni. Lasta segul 5 minutit järelvalmida ja segada uuesti kergelt läbi. Töötemperatuur +5° kuni +30°C. Valmissegu tuleb ära kasutada 90 minuti jooksul. Töid tuleb teostada vastavalt kehtivatele ehitusnormidele. Müürikive ei tohi pärast nakkumist enam liigutada (peale 5 minuti möödumist kivi paigaldamisest). Müüriladumise ajutised katkestused tuleb teha astmelised. Lõplikult kivistumata müüri pinda kaitsta vihma, lume, tuule ja külmumise eest. Tsemendipõhine üldotstarbeline müürisegu, mis sobib põletatud tellistest, silikaattellistest, betoon-, kergbetoon-, kergkruusa- ja silikaatplokkidest müüride ladumiseks nii sise- kui välistingimustes. Soovitatav vuugi paksus 8-12 mm. Survetugevusklass M10 (≥10 MPa).