• Tarne pole võimalik

PABERLIITEKOHATEIP CERTAIN TEED MARCO 52MMX76M

Tootekood: 443229
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Certain Teed paberliitekohateipi Marco kasutatakse ehitus- ja remonditöödel sisenurkade ja liitekohtade tugevdamiseks.
• Paigaldamise lihtsustamiseks on teibil keskel murdejoon nurga moodustamiseks.
• Paberliiteteipi Marco on kerge paigaldada ning see toode tagab perfektsed nurgad ja vuugid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Certain Teed paberliitekohateipi Marco kasutatakse ehitus- ja remonditöödel sisenurkade ja liitekohtade tugevdamiseks. Teip surutakse pahtlilabidaga tugevalt kipsplaadi vuuki esimesele pahtlikihile. Peale pahtli kuivamist pahteldatakse ja lihvitakse liitekoht või sisenurk veel paar-kolm korda. Lihvimist ei tohi alustada enne, kui pahtel on täielikult kuivanud. Paigaldamise lihtsustamiseks on teibil keskel murdejoon nurga moodustamiseks. Paberliiteteipi Marco on kerge paigaldada ning see toode tagab perfektsed sisenurgad ja vuugid. Teibi värvus valge, mõõdud 52 mm x 76 m. Materjali kaal: 147 g/m2 Paberlindi paksus: 0,23 mm Paberlindi mõõdud: 52,38 mm x 23 m, 52,38 mm x 76 m, 52,38 mm x 153 m Ladustamine: kuivas ruumis Paigaldamine plusskraadidel: (alates +10°C)