• Tarne pole võimalik

POOLSÜNTEETILINE MÄÄRDEAINE CRC ADH.LUBRICANT 500ML

Tootekood: 058868
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Veekindel ja vett hülgav hästi nakkuv määrdeaine.
• Kaitseb korrosiooni, hõõrdumise ja kulumise eest, vähendab müra ja vibratsiooni, pikendab kettide eluiga.
• Kasutustemperatuur: -20°C …+150°C.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Veekindel ja vett hülgav hästi nakkuv CRC määrdeaine, mille läbitungimisomadused tagavad ka kõige raskemini ligipääsetavate tappide ja pukside, veokettide, terastrosside, avatud hammasrataste, konveierite, O-rõngaskettide ning suurtel kiirustel töötavate jõuülekandekettide määrimise isegi rasketes töötingimustes. Pihustub õlina, katab pinna nagu määrdeaine. Kaitseb korrosiooni, hõõrdumise ja kulumise eest, vähendab müra ja vibratsiooni, pikendab kettide eluiga. Vastupidav kuumale, külmale ja soolasele veele. Ei tõmba ligi mustust, liiva ega tolmu. Kasutustemperatuur: -20°C …+150°C (lühiajaliselt 180°C). Aerosoolpudel on varustatud 360° (üles-alla) pihustiga, mis tagab kasutamisvõimaluse igas asendis. Pakendi suurus 500 ml. Kasutusalad: kettajamid, ketirattad, rihmarattad, hammasrattad, trossid, uksesulgurid, konveierid, tõstukid, kahveltõstukid, traktorid, mootorratta ketid.