• Tarne pole võimalik

NIISUTUSVOOLIKU KOMPLEKT KÄRCHER

Tootekood: 688883
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tänu vee ühtlasele jaotumisele sobib ühendusvalmis tilkumisvoolikukomplekt hästi hekkide ja põõsaste tõhusaks kastmiseks.
• Komplekt sisaldab filtrit ja otsamuhvi.
• 14-päevane tagastusõigus.
• HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
  • Tarne pole võimalik
Tilkumisvooliku komplekt on koheselt kasutusvalmis ning sisaldab osakestefiltrit, 20 m pikkust tilkumisvoolikut ja otsamuhvi. Vesi tilgub ühtlaselt kogu vooliku ulatuses. Kuna vesi jõuab täpselt vajalikku kohta, on hekid ja põõsad optimaalselt kastetud. Voolikut saab vastavalt vajadusele lühendada ning otsamuhviga kindlalt sulgeda. Kahekihiline voolik ei sisalda ftalaate, kaadmiumi, baariumi ja pliid ning on seetõttu tervisele ohutu. Vooliku ideaalseks töösurveks on kuni 2 baari. Osakestefilter kaitseb tilkumisvoolikut mustuseosakeste eest. Filtri sisemust saab mugavalt ja hõlpsasti eemaldada ja puhastada. Sisendpoolel on kraaniliitmik, mis ühildub kõikide tuntud kiirkinnitussüsteemidega. Tõhusas kastmissüsteemis Kärcher Rain System™ on kombineeritud tilguti ja tavalise kastmissüsteemi eelised. See töötab survega kuni 4 baari ning seda saab kohandada peaaegu igale aiale.