• Tarne pole võimalik

MARJADE JA VILJAPUUDE VÄETIS SUBSTRAL OSMOCOTE 750G

Tootekood: 536831
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Osmocote® Pikatoimeline väetis marjapõõsaste (maasikad, vaarikad, murakad, sõstrad, karusmarjad jne) ja viljapuude (õuna-, pirni-, kirsi-, ploomipuu jne) väetamiseks. Usaldusväärne ja turvaline väetamine vastavalt taime vajadustele, soojuse ja niiskuse koosmõjul järk-järgult 6 kuu vältel. Puudub oht nitraatidega üleväetamiseks. Täisväetis sisaldab rikkalikult kaaliumi, mis soodustab õitsemist viljade küpsemist ja kasvamist, muudab nende maitse ja aroomi intensiivsemaks. Aitab kaasa võrsete õigeaegsele puitumisele. Tõstab taimede talvekindlust ja vastupanuvõimet haiguste ja kahjurite suhtes. Kasutamine: 1 x aastas aprillist augustini. Parim aeg väetamiseks on kevadel, kasvuperioodi alguses. Pealt väetamisel laotada väetis ühtlaselt taime juurte piirkonda ja sega mulda. Multšitud või murus kasvavate taimede väetamisel teha juurtepiirkonda läbi multši võrdsete vahedega 10-15 cm sügavused augud. Jagada vajaminev väetisekogus aukude vahel. Istutamisel segada väetis istutusmulda. Kastmine kiirendab väetise toime algust. Doseerimine: 1tl = 5g; 1spl = 20g. Kasutamine: Pealtväetamine: maasikad kevadel või pärast saagi koristust 50g/m²; marjapõõsad kevadel 50g/taim; viljapuud kevadel 50-100g/taim. Istutamine: maasikad 30g/m²; viljapuud, marjapõõsad 25g/taim. Potitaimed: 40-50g 10 liitri mulla kohta. Koostis: 16% üldlämmastik N sh 7,5% nitraatlämmastik, 8,5% amooniumlämmastik. 5% tsitraadis ja vees lahustuv fosforpentaoksiid P2O5 sh 3,9% vees lahustuv P2O5; 17% vees lahustuv kaaliumoksiid K2O. EÜ-väetis. NPK väetis. N:P2O5:K2O 16:5:17 Hoidmine ja säilitamine: Hoida lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas tihedalt suletuna, kuivas, otsese päikese eest kaitstud kohas, temp. 0-40°C. Allaneelamise korral pöörduda arsti poole. Säilimisaeg mitte vähem kui 60 kuud. Taassuletav pakend. Neto 750g