• Tarne pole võimalik

VEEVARS 90CM

Tootekood: 504011
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vars on 90 cm pikk, kvaliteetsest alumiiniumist
• Veekogust ja -survet saab reguleerida varrelt
• Töötab nii puhta vee kui ka lisatud hooldus- või puhastusvahenditega
  • Tarne pole võimalik
Gardena veevars on 90 cm pikk ning see on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist, mis teeb varre kergeks ja vastupidavaks. Tänu lihtsale ja kindlale keermestatud ühendusviisile saab varrega lihtsalt ühendada kõiki Cleansystemi lisatarvikuid. Kuna varrel on hästi käes püsiv plastkate, on selle käsitsemine meeldiv, see ei kriibi mööblit, on mittelibisev ega tundu käes kunagi külm. Veekogust ja -survet saab reguleerida varrelt. Voolumahtu saab sujuvalt reguleerida ja lukustada. Veevoolikuga ühendatava varre külge on integreeritud praktiline ja purunematu dosaator. Saad töötada nii puhta vee kui ka lisatud hooldus- või puhastusvahenditega.