• Tarne pole võimalik

OKSASAAG

Tootekood: 053684
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Fiskarsi universaalsed oksalõikurid on mitmeotstarbelised tööriistad, mis pääsevad nii puuvõradesse kui tihedatesse põõsastesse. Nendega saab pügada puude võrasid redeli abita või lõigata maapinnalt ilma kummardamata või kükitamata. Suure lõikejõu saavutamiseks on vaja vaid libistada oranþi liugkäepidet või maksimaalse kõrguse korral tõmmata varre otsas asuvat oranþi nuppu. Kõrgemate okste jaoks kasutage teleskoopvarrega oksalõikurit. Reguleeritav lõikepea ja kerge lõikemehhanism tagavad kiire, lihtsa ja ohutu okste lõikamise. _x000D_ Reguleeritav lõikenurk ja head saehambad tõhusaks lõikamiseks Hammastatud osa pikkus 380 mm Kaal: 0,203 kg Brutokaal: 0,313 kg Haru maksimaalne läbimõõt: 100 mm _x000D_