• Tarne pole võimalik

AKUTRELL MAKITA DDF458RMJ 18V 2X4,0AH

Tootekood: 613009
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Makita DDF458RMJ 18V akutrell on äärmiselt kompaktse suurusega tööriist, mis on täiustatud XPT (Extreme Protection Technology) tehnoloogiaga saavutamaks suurema suurema tolmu- ja pritsekindluse. Akutrell on varustatud aku kaitsesüsteemiga, mis lülitab tööriista toitevoolu automaatselt välja, et pikendada aku eluiga. Lisaks on tööriistal aku laadimistaseme näidik, seadistatavad pöörded, suunavahetus, kaks käiku, külgkäepide, elektriline pidur ja LED töökoha valgustus. Komplektis on kaks 18V 4,0 AH Li-ion akut, laadija ja Makpac kandekohver. Pööretearv: 0-400 / 2000 /min Maks.pöördemoment (kõva/pehme): 91 / 58 Nm Siduri astmed: 21 Maks. läbimõõt: puidus 76 mm, terases 13 mm Spindel: 1/2" - 20UNF" Padrun: 1,5 - 13 mm