• Tarne pole võimalik

LASERLOOD KAPRO 873 PROLASER VECTOR, 3 KIIRT + STATIIV

Tootekood: 634116
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Ristjoonlaser, mille laserkiire ulatus kuni 30m, koos vastuvõtjaga kuni 50m.
• Täpsus 0,2mm/1m, iseloodimise ulatus ±5°, kaldefunktsioon.
• Komplektis kolmjalaga teleskoop statiiv ehituslaseritele kuni 3,2m.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kapro 873 Prolaser Vector on 3 kiirega ristjoonlaser, mille laserkiire ulatus kuni 30m, koos vastuvõtjaga kuni 50m. Täpsus 0,2mm/1m, iseloodimise ulatus ±5°, kaldefunktsioon, komplektis kolmjalaga teleskoop statiiv ehituslaseritele kuni 3,2m Joonlaserid on mõeldud sisekasutuseks, kus tuleb töötada nähtava joone järgi. Kompaktsed seadmed on kaasaskantavad ja nende tööulatus võib olla kuni 30m. Joonlaserite tööulatust saab laserkiire vastuvõtjat kasutades oluliselt suurendada. Uuendusliku kujundusega ristjoonlaser 873 Prolaser Vector sobib paljudeks kutselisteks ja kodutöödeks, sealhulgas plaatide, kappide, poortide, liistude ja ääriste joondamiseks. Uste ja akende pakaldamiseks. Igasugused kodutööd, sealhulgas riiulite või piltide riputamine jne.