• Tarne pole võimalik

NURGASAAG BOSCH PCM 800 S 1200W Ø216MM

Tootekood: 628576
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 1200 W võimsuse ning Ø216 mm lõikekettaga järkamis- ja eerungisaag.
• Kompaktne kuju, väike kaal ja lisamugavused
• Maksimaalne lõikekõrgus 0° juures on 65 mm, tooriku laius kuni 220 mm.
  • Tarne pole võimalik
Bosch PCM 800 S on tõmbefunktsiooniga järkamis- ja eerungisaag, mida iseloomustab kompaktne kuju, väike kaal ja lisamugavused. 1200 W võimsuse ning 216 mm läbimõõduga lõikekettaga nurgasaagi maksimaalne lõikekõrgus 0° juures on 65 mm, tooriku laius kuni 220 mm. Järkamissae paindlikud küljepikendused võimaldavad täpselt saagida suuri ja pikki toorikuid. Seejuures on abiks paremale/vasakule reguleeritav laserkiir. Tänu tõmbefunktsioonile ja kvaliteetsele saekettale läbimõõduga 216 mm on tagatud suur lõikeulatus. Suur täpsus tänu laserile ja kvaliteetsele saelehele. Ühendus tolmuimeja või kaasapandud tolmukoti jaoks, et töö oleks puhas. Lihtne transportida tänu kompaktsele disainile, väikesele kaalule ja kandekäepidemele