• Tarne pole võimalik

KUIVBETOON CERESIT ZB 25KG BALTI

Tootekood: 549967
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tsemendipõhine klaaskiuga sarrustatud kuivbetoonsegu.
• Remont- ja väikesemahulisteks valutöödeks sise- ja välitingimustes.
• Sobib põrandapindade ja kõnniteeplaatide valamiseks, betoonpaneelide vuukimiseks, valudefektide parandamiseks ja soklite tasandamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Tsemendipõhine klaaskiuga sarrustatud kuivbetoonsegu remont- ja väikesemahulisteks valutöödeks sise- ja välitingimustes. Sobib põrandapindade ja kõnniteeplaatide valamiseks, betoonpaneelide vuukimiseks, valudefektide parandamiseks ja soklite tasandamiseks (soovitatav kihi paksus 5-80 mm). Segu valmistamine Betooni kuivsegu kombineeritakse vajaliku koguse puhta jaheda veega. Veekoguse vähene varieerimine on lubatav, et saada tööks vajaliku konsistentsiga segu. Liiga suure koguse vee lisamine segule võib põhjustada survetugevuse vähenemist. Segu segatakse betooniseguris või käsitsi elektrimikseri või labida abil kuni ühtlase massi saamiseni. Lasta segul 3 minutit järelvalmida ja segada uuesti kergelt läbi. Töötemperatuur +5° kuni +30°C. Tardumisaeg sõltub kihi paksusest, niiskusest ja temperatuurist. Segu on käimiskindel 24 tunni pärast (+20°C, 50% suhtelise õhuniiskuse puhul). Valmissegu tuleb ära kasutada 60 minutiga. Tööde käik Betoonisegu valatakse ühtlaselt ettevalmistatud alusele ribadena, alustades kaugeimast servast. Väljavalatud segu jaotatakse pika silumisvahendiga soovitava paksusega kihiks. Eri valamiste vahel ei tohi olla pikki vaheaegu (mitte üle 60 min). Tasandustöödel on soovitatav kihi paksus 5-80 mm. Segust võib ehitusplatsil valada muid elemente, kuid siis tuleb varem teha vastavad sarrustööd. Segust on võimalik valada ka kergelt koormatud tugiposte (kasvuhooned, terrassid, jne) või fikseerida aiaposte. Defektide kõrvaldamiseks ja parandustöödeks segada valmis vajalik kogus segu ja kanda see kellu või pahtlilabida abil tasandava kihina horisontaal- või vertikaalpinnale. Nurkade ja süvendite täitmisel kasutada vajadusel tugirakiseid.