• Tarne pole võimalik

LAUAMÄNG TACTIC NÕIAKATEL

Tootekood: 630903
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Nõiakatel kutsub mängijaid näitlema, ära arvama ja loitsima!
• Mängijaid: 3-6. Mängu kestvus: 30+ min.
• Mõeldud vanusele 5 kuni 10 aastat.
  • Tarne pole võimalik
Katla all on tuli ja õhus võlusõnade võbelust! Nõiakatel kutsub mängijaid näitlema, ära arvama ja loitsima! Selgitage esmalt võlusaua abil välja mängija, kes asub näitlema. Ta võtab katlast võlulitri ja esitleb näideldes sellel kujutatud tegelast, teised mängijad püüavad arvata, kelleks ta on muutunud. Nii näitleja kui õigesti arvanud mängija saavad punkti ja ühe litri. Esimesena viis punkti kogunud mängija on võitja! Kasuta oma kujutlusvõimet ja näitle, teeskle, esitle! Mängukarbis on: papist nõiakatel (4 osa), 66 võlulitrit, 50 võlukaarti, 6 võlusaua ja reeglid. Mängijaid: 3-6 Mängu kestvus: 30+ min. Mõeldud vanusele 5 kuni 10 aastat. HOIATUS! Ei sobi alla 3-aastastele. Väikesed osad. Lämbumisoht.