• Tarne pole võimalik

TÄISTOIT TÄISKASVANUD KOERTELE KANA-RI

Tootekood: 602271
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
•Täistoit täiskasvanud koertele, vähemalt 30% kvaliteetne kanaliha
• Sisaldab rohkelt loomselt valku ning aminohappeid, mis tõstavad vastupanuvõimet, parandavad lihsate toonust ja tervet arengut
• Ei sisalda kunstlike värv-ja lõhnaineid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Hau-Hau Championi kana-riisi täistoit sisaldab vähemalt 30% kvaliteetset kanaliha. Selles on rohkesti koera tervisele vajalikku loomset valku. Kanaliha on väga maitsev ja see sisaldab ka lemmikloomale asendamatuid aminohappeid, mis tõstavad tema vastupanuvõimet, parandavad lihaste toonust ja tervet arengut. Koostis: Kanalihapulber, kanamaksapulber, mais, riis, kanarasv (konserveeritud looduslike tokoferoolidega, E-vitamiini allikas), lõheõli, looduslikud lõhnaained, kuivatatud õun, õllepärm, mineraalained, mannan-oligosahhariidid (150 mg/kg), frukto-oligosahhariidid (100 mg/kg), yucca schidigera ekstrakt (80 mg/kg), orgaaniline seleen. Toitainete sisaldus: Proteiini 23,0%, rasva 13,0%, niiskust 10,0%, tuhasust 6,5%, kiudaineid 2,5%, kaltsiumi 1,4%, fosforit 1,1%. Lisatud vitamiinid ja mineraalained: A-vitamiin 15 000 IU, D3-vitamiin 1500 IU, E-vitamiin 300 mg, raud 83 mg, tsink 73 mg, mangaan 40 mg, vask 18 mg, jood 0,8 mg, koobalt 0,4 mg, seleen 0,2 mg. Sisaldab ELis lubatud antioksüdante.