• Tarne pole võimalik

TÄISTOIT KASSIPOEGADELE JA TIINETELE K

Tootekood: 603437
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Spetsiaalselt kassipoegadele ja tiinetele ja imetavatele kassidele mõeldud liharohke täistoit.
• Väikse suurusega kraanul on kassipoja suu jaoks väga mugav.
• Sisaldab rohkelt A-vitamiini ja on väga energia- ja mikroelementiderikas.
• Ei sisalda nisujahu ega suhkrut.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Deluxe PrimaCat Cuddly Kitten on spetsiaalselt kassipoegadele ning tiinetele ja imetavatele kassidele mõeldud liharohke täistoit, mis sisaldab tavalisest kassitoidust rohkem A-vitamiini ning tauriini: A-vitamiin hoolitseb kassi väljanägemise eest ning hoiab tema naha korras, tauriin aga aitab kaasa kassipoja tervele arengule. Väikese suurusega graanul on kassipoja suu jaoks väga mugav. Täistoit on väga energia- ja mikroelementiderikas - kasvavad kassipojad ning tiined ja imetavad kassid vajavad oma toidulauale veidi lisajõudu. Deluxe PrimaCat täistoidud ei sisalda nisujahu ega suhkrut. Lisaks maitsvale lihale sisaldab täistoit ka lõheõlis leiduvaid omega-3- ja omega-6-rasvahappeid, mis toetavad kassipoegade närvisüsteemi arengut, hoolitsevad naha eest ning panevad karvkatte läikima.Vastupandamatuks maitsenüansiks on toidus sisalduv imeväike kogus naistenõgest. Rosmariin annab kassile organismi heaoluks vajalikke antioksüdante. Õunas leiduvad looduslikud prebiootikumid aitavad kaasa kvaliteetse soolebakteri arengule ning toetavad kassi siseelundeid ja seedimist. Hästi sulavad kiud parandavad seedimisprotsessi ja ennetavad ebameeldivate karvapallide tekkimist. Koostis: kanalihajahu, dehüdreeritud kanaliha, riis, kanarasv (konserveeritud tokoferooliga, mis on E-vitamiini allikas), kuivatatud õunad, lõheõli, looduslikud maitseained, õllepärm, mineraalid, manno-oligosahhariidid (150 mg/kg), frukto-oligosahhariidid (100 mg/kg), naistenõges (80 mg/kg), rosmariin (50 mg/kg), naatrium 0,2 %, magneesium 0,8 %. Toitainelised lisandid (kg kohta): A-vitamiin 22 000 IU, D3-vitamiin 1 000 IU, E-vitamiin 600 mg, tauriin 2 000 mg, vask (E4) 12 mg, orgaaniline seleen (E8) 0,25 mg. Sisaldab EÜ-s lubatud antioksüdante.