• Tarne pole võimalik

TÄISTOIT STERILISEERITUD KASSIDELE KAN

Tootekood: 603435
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Suure lihasisaldusega täistoit kassidele.
• Arvestatud steriliseeritud kasside vajadusi.
• Ei sisalda nisu ega nisutooteid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Delux Primacat Charming Chiken on liharikas ja maitsev täistoit täiskasvanud kassidele. Selle toitainetesisalduse osas on arvestatud steriliseeritud kasside vajadusi. Toidu väiksem rasvasisaldus aitab kassi kaalu kontrolli all hoida ning optimaalne mineraalide suhe ja pH aitavad hoida kuseteede tervist. Deluxe PrimaCat’i täistoidud ei sisalda nisu ega nisutooteid. Lisaks lihale annab toidule hea maitse naistenõges ning rosmariinist saab kass olulisi antioksüdante. Lõheõli omega-3- ja omega-6-rasvhapped hooldavad kassi nahka ning hoiavad karva ilusa ja läikiva. Suur looduslike kiudainete sisaldus parandab toidu seedimist ja väldib kahjulike karvapallide teket. Koostis: kanalihajahu, kana siseelundite jahu, mais, riis, kanarasv (konserveeritud tokoferooliga, mis on E-vitamiini allikas), maisigluteen, kuivatatud õunad, lõheõli, looduslikud maitseained, õllepärm, mineraalid, manno-oligosahhariidid (120 mg/kg), frukto-oligosahhariidid (80 mg/kg), naistenõges (80 mg/kg), rosmariin (50 mg/kg), naatrium 1,0 %, magneesium 0,05 %. Toitainelised lisandid (kg kohta): A-vitamiin 20 000 IU, D3-vitamiin 1 500 IU, E-vitamiin 600 mg, tauriin 1 500 mg, vask (E4) 20 mg, orgaaniline seleen (E8) 0,25 mg. Sisaldab EÜ-s lubatud antioksüdante.