• Tarne pole võimalik

LEMMIKOOMA TÄISTOIT TÄISKASVANUD KOERTELE REGULAR ADULT 12KG

Tootekood: 604535
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Õige toit on koera heaolu suhtes väga tähtis. Tervise ja elujõu tagamiseks vajab koer iga päev sobivas koguses toitaineid: proteiine, rasvu, süsivesikuid, vitamiine ja mineraale. Uuendatud koostisega Hau-Hau Regular Adult on kõigile täiskasvanud koertele loodud täistoit. Selle peamine proteiiniallikas on kanaliha, mida toit sisaldab 13%. See teeb toidu maitsvaks ja kergesti seeduvaks. Lisatud vitamiinid ja mineraalid muudavad toidu koerale tasakaalustatuks. Ei sisalda värvaineid, soja ega geenmuundatud koostisosi. Koostis: Kanalihapulber (min 13%), riis, mais, teravili, kanarasv (konserveeritud looduslike tokoferoolidega, E-vitamiini allikas), juurviljamass, mineraalained. Metaboolne energia 3787 kcal/kg. Toitained : Toorvalku 20,0%, toorrasva 10,0%, niiskust 10,0%, tuhasust 6,5%, toorkiude 3,2%, kaltsiumi 1,4%, fosforit 1,1%. Lisatud vitamiinid ja mineraalid /kg: A-vitamiin 12500 IU, D3-vitamiin 1250 IU, E-vitamiin 110 mg, raud 83 mg, tsink 73 mg, mangaan 35 mg, vask 15 mg, jood 0,7 mg, koobalt 0,4 mg, seleen 0,2 mg. Sisaldab ELis lubatud looduslikke antioksüdante. Toitmissoovitused on toodud pakendil.