• Tarne pole võimalik

PAHTEL KNAUF FULLSPACHTEL ILMASTIKUKINDEL 5KG

Tootekood: 024174
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tsemendi baasil valmistatud veega segamisvalmis kuivsegu sise- ja välistöödel kasutamiseks.
• Sobib krohvipindade, müüritise ja plaatide parandamiseks, fassaadivuukide ja läbipaistvate klaasplokkide vuukide täitmiseks.
• Tsementpahtel on valge värvusega, kriimustuskindel, külma- ja ilmastikukindel ning värvitav.
• 14-päevane tagastusõigus
  • Tarne pole võimalik
Knauf Fullspachtel on tsemendi baasil valmistatud veega segamisvalmis kuivsegu sise- ja välistöödel kasutamiseks. Sobib krohvipindade, müüritise ja plaatide parandamiseks, fassaadivuukide ja läbipaistvate klaasplokkide vuukide täitmiseks. Tsementpahtel on valge värvusega, kriimustuskindel, külma- ja ilmastikukindel ning värvitav. Pinna ettevalmistus: Aluspind peab olema sile, puhas, kuiv ja kandevõimeline. Imav pind kruntige tootega Knauf Tiefengrund. Segu valmistamine ja pahteldamine: Puistake segu puhta veega (5 kg + 1,25 liitrit vett) seguvanni, oodake veidi, kuni segu pundub ja seejärel segage kuni ühtlase massi tekkimiseni. Laske umbes 5 minutit valmida ja seejärel segage veel kord. Valmissegu on kasutamiskõlblik umbes 3 tundi. Kandke segu pinnale pahtlilabida või rulliga nii paksult kui vajalik. Suurte aukude ja lõhede korral valmistage veidi paksem segu. Seguga kinnitatud kinnitusvahendeid võib koormata siis, kui pind on kivistunud (kõige varem 24 tunni möödudes). Vältige värske pinna kokkupuudet otsese päikesevalgusega ja tuulega.