• Tarne pole võimalik

KOMPOSTITURVAS 50L

Tootekood: 579677
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Kompostiturvas komposteerib majapidamis- ja muud elutegevusjäätmed lõhnatult kohevaks ja tasakaalustatud mullaks. Kekkilä Kompostiturvas valmistatakse puhastest looduslikest toorainetest. Kvaliteetsed toorained teevad Kompostiturvas väga suure imamisvõimega, ent samas piisavalt koheva ja muuhulgas vedelikke hoida suutva materjali majapidamis- ja muude elukondlike jäätmete komposteerimiseks. Kompostiturvas hoiab õhu komposti ümber värske. Kompostiturvas on valmistatud turbast, puitlaastust ja männikoorest. Puistake Kompostiturvas kihthaaval kompostitava materjali vahele, niin et jäätme oleksid kaetud. Kui jäätmed on väga niisked, kasutage rohkem allapanu. Allapanu ja jäätmete sobilik vahekord on 3:5. Komposti tuleks aeg-ajalt segeda. Valmis kompostmuld on tume ja mullalõhnaline maaparandusmaterjal.