• Tarne pole võimalik

VÄETIS KARTULILE 5KG

Tootekood: 146011
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kloorivaba granuleeritud NPK väetis
• sisaldab kartuli kasvatamiseks optimaalses vahekorras toiteelemente
• Suureneb saagikus, tärklisesisaldus ja maitseomadused
  • Tarne pole võimalik
Holding Invest kartuliväetis on kloorivaba granuleeritud NPK väetis, mis sisaldab kartuli kasvatamiseks optimaalses vahekorras toiteelemente. Seetõttu kaasneb koos saagikuse ja tärklisesisalduse suurenemisega ka maitseomaduste paranemine. Väetis külvata vakku enne kartuli maha panekut ja vagude kinniajamist. Kasutada vaid juhul, kui on kindlaks tehtud vajadus. Mitte ületada soovitatud koguseid. Koostis ja lahustuvus: % Üldlämmastik (N) 11, ammooniumlämmastik (N-NH4) 9, amiidlämmastik (N-NH2) 2, üldfosfor (P2O5) 9, vees lahustuv fosfor (P2O5) 8, neutraalses ammooniumtsitraadis lahustuv fosfor (P2O5) 9, kaalium (K2O) vees lahustuv 20, magneesium (Mg) vees lahustuv1,5, väävel(S) vees lahustuv 16, boor (B) vees lahustuv 0,05. Väetamisnormid g/ m²-le: Kartul 90-100 Köögiviljad 60-120