• Tarne pole võimalik

VOOLIKUKÄRU GARDENA CLASSIC 60TS KOMPLEKT

Tootekood: 506344
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Komplektis 20 meetrit 13 mm (1/2") voolikut Classic, reguleeritav pihustiotsik
• Spetsiaalselt vormitud jalg, käepide on reguleeritava kõrgusega ja kokkupandav
• Integreeritud tilgatõkis, nurga alla keeratud voolikuliitmik pooli sees
  • Tarne pole võimalik
Voolikukäru komplekti kuuluvad: 20 meetrit 13 mm (1/2") voolikut Classic, Original GARDENA Systemi osad ja reguleeritav pihustiotsik Classic. Komplektiga saab kõik vajaliku kraani, vooliku ja pihustuspüstoliga ühendmiseks. Spetsiaalselt vormitud jalg tagab stabiilsuse. Voolikukäru ei kuku ümber, näiteks vooliku tõmbamise tõttu. Eelmise mudeliga võrreldes (mille komplektis oli kastmispüstol) on käru püsivus 30% parem. Reguleeritava kõrgusega ja innovatiivselt ning ruumisäästlikult kokkupandav käepide. Vändaga käepidet saab kokku panna ja hoiuruumi säästa. Pöördtelg väldib vooliku keerdumist lahti ja kokku kerimisel. Integreeritud tilgatõkis ei lase käru transportimise ajal vett tilkuda. Tänu nurga alla keeratud voolikuliitmikule pooli sees ei lähe voolik sõlme ja vesi voolab alati vabalt. Profileeritud rattad teevad lükkamise lihtsaks.