• Tarne pole võimalik

ABSORBENT GREEN OCEAN SUPER KERGE GRANULEERITUD 3KG

Tootekood: 707006
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Granuleeritud looduslik absorbent (kivi-kiust) on suuteline imama kõiki vedelikke, õli, kemikaale ja teisi naftasaadusi.
• Looduslik absorbent, võrreldes sünteetlistega, imab 3x kiiremini, 3x rohkem vedelikke.
• 95% vedelikke on võimalik välja pigistada ja graanuleid uuesti kasutada ehk absorbent on korduvkasutatav.
• Kivi-kiud absorbent on tulekindel, millega saab isegi väiksema leegi lämmatada.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Green Ocean granuleeritud looduslik absorbent (kivi-kiust ja Nano tugevdusega) on suuteline imama kõiki vedelikke, õli, kemikaale ja teisi naftasaadusi. 3 kg absorbenti imab 30 L vedelikke. Looduslik absorbent, võrreldes sünteetlistega, imab 3x kiiremini, 3x rohkem. 95% vedelikke, õli ja teisi naftasaadusi on võimalik välja pigistada ja graanuleid uuesti kasutada ehk absorbent on korduvkasutatav. Ei pea kohe utiliseerima, oluline raha ja aja kokkuhoid! Absorbent on üli kerge ning seda on hea ladustada, ei võta palju ruumi. Kasutamine on äärmiselt lihtne, raputad absorbendi lekkele ja peale lekke likvideerimist on kerge koristada, ei määri ega tilgu. Pigistad jäägid anumasse ning paned tagasi sammasse kotti, ootama uut kasutust. Kivi-kiud absorbent on tulekindel, millega saab isegi väiksema leegi lämmatada.